Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεοδωρικάκος: Θα καλύψουμε στους δήμους τις απώλειες εσόδων από τον κορωνοϊό

Δημοσιέυτηκε

|

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να καλύψει πλήρως τις απώλειες εσόδων που θα προκύψουν στους Δήμους λόγω μείωσης δημοτικών τελών από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε παρέμβασή του με την οποία στήριξε την τροπολογία που κατέθεσε για τη δυνατότητα επέκτασης των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων εστίασης, σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει την οικονομία και τις θέσεις απασχόλησης και κάλεσε τα κόμματα της Βουλής ενωμένα να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών έχει ως εξής:

Τάκης Θεοδωρικάκος: Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι καθώς υπάρχουν και σοβαρότατες οικονομικές επιπτώσεις, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να στηρίξουμε τις θέσεις απασχόλησης των εργαζομένων και την επαγγελματική δραστηριότητα, ιδίως σε τομείς όπως είναι ο φόρος της εστίασης που αφορά δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, επιχειρήσεις και υπηρεσίες οι οποίες συνδέονται άμεσα με την παροχή τουριστικών υπηρεσιών που αποτελούν έτσι κι αλλιώς έναν σημαντικότατο κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Για τον σκοπό αυτό εγκαίρως, εδώ και δύο εβδομάδες, έχουν γίνει μια σειρά προεργασίες. Σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης με πλήρη υποστήριξη του Πρωθυπουργού, ο οποίος προήδευσε σε σχετική τηλεδιάσκεψη και σε συνεργασία επίσης και με τους επαγγελματικούς φορείς του κλάδου, διαμορφώσαμε την συγκεκριμένη τροπολογία. Πιστεύω ότι τυγχάνει, ελπίζω, καθολικής αποδοχής δίνοντας τη δυνατότητα ως και διπλασιασμού του υπαίθριου δημόσιου χώρου που μπορούν να καταλάβουν με τα τραπεζοκαθίσματα, καταστήματα τα οποία έχουν την σχετική άδεια ή και να διπλασιάσουν αν πρόκειται, με αυτόν τον τρόπο, να κρατήσουν σταθερό τον αριθμό που περιλαμβάνει η άδειά τους για τραπεζοκαθίσματα μετά την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας τα οποία έχει προτείνει και η Επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων και τα οποία η κυβέρνηση έχει αποφασίσει για λόγους ασφαλείας να τηρήσουμε σε ολόκληρη τη χώρα.

Διευκρινίζεται και καλώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση αυτό να εφαρμοστεί παντού, όπου είναι δυνατόν, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να διασφαλίσουμε και να συμβάλλουμε στους τζίρους των εταιρειών και άρα στη διατήρηση των θέσεων απασχόλησης που είναι το μείζον που μας ενδιαφέρει και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Όπου αυτό δεν είναι δυνατό, η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα να μειωθούν έως και 50% τα δημοτικά τέλη. Αφού δεν είμαστε σε θέση να αυξήσουμε, σε αυτή την περίπτωση, τον τζίρο, τουλάχιστον να μειωθεί το κόστος των επιχειρήσεων και να μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Όσοι είμαστε στην κοινωνία και στην αγορά γνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες που έχει ο κλάδος, ο χώρος, όλο αυτό το διάστημα. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε και μια σειρά άλλα μέτρα οικονομικού και φορολογικού χαρακτήρα αλλά η συμβολή αυτής της τροπολογίας θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντική.

Θέλω να διευκρινίσω κάτι, ότι το μέτρο αυτό έχουμε ζητήσει από την Αυτοδιοίκηση, να υλοποιηθεί με αποτελεσματικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα κοινωνικά ισορροπημένο τρόπο, υπεύθυνο και ασφαλή, προκειμένου σε κάθε περίπτωση να διατηρηθούν τα κενά των διαδρόμων τουλάχιστον ενάμιση μέτρο για τους πεζούς. Σε καμία περίπτωση να μην τεθεί πρόβλημα με τις διαβάσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τις υπάρχουσες οδεύσεις για τα άτομα που έχουν τεράστια προβλήματα με την όρασή τους, για τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι τυφλοί.

Οφείλουμε όλοι μαζί, όπως πετύχαμε με ενότητα, αλληλεγγύη και πειθαρχία να αντιμετωπίσουμε το υγειονομικό τμήμα της κρίσης το προηγούμενο διάστημα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε αλληλεγγύη στην εφαρμογή της συγκεκριμένης τροπολογίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Θέλω τέλος, να διευκρινίσω ότι όλο αυτό είναι μια δυνατότητα για την Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες και δεν επιβάλλεται με έναν ενιαίο και υποχρεωτικό τρόπο από το κέντρο, διότι θα ήταν μη λογικό και μη συγκροτημένο να γίνει με ενιαίο τρόπο, με μια απόφαση από το κέντρο της Αθήνας, από το Κοινοβούλιο και την πλατεία Συντάγματος.

Εμπιστευόμαστε τις τοπικές αρχές, εμπιστευόμαστε τους δημάρχους, εμπιστευόμαστε τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμπιστευόμαστε τις τοπικές κοινωνίες ότι θα υλοποιήσουν αυτό το μέτρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαφορετικά μια απόφαση από το κέντρο της Αθήνας θα μπορούσε να εμπεριέχει πάρα πολλές αυθαιρεσίες, ενώ με την συγκεκριμένη τοποθέτηση δίνουμε τη δυνατότητα στην Αυτοδιοίκηση να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις σε τοπικό επίπεδο. Αυτές οι οποίες θα είναι οι πλέον λειτουργικές και αποτελεσματικές.

Η διάρκεια είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Και δίνουμε επίσης τη δυνατότητα, όπου υπάρχει πρόταση, κατόπιν μιας στοιχειώδους μελέτης, και για πεζοδρόμηση οδών, είτε για ολόκληρή την ημέρα είτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, σε συνεννόηση και συνεργασία και σύμφωνη γνώμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της οικείας αστυνομικής διεύθυνσης να μπορέσει να γίνει και πεζοδρόμηση προκειμένου το μέτρο να μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή.

Με δυο λόγια κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Αυτοδιοίκηση. Να στηρίξουμε την οικονομία. Να στηρίξουμε τις θέσεις απασχόλησης. Και καλούμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να υλοποιήσουμε αυτήν την προσπάθεια με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μειώσει τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων κατά 50%, αλλά δεν δίνει την οικονομική στήριξη στους δήμους γι’ αυτό. Ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για ένα «επί πλέον βάρος που χρεώνονται οι Δήμοι» και ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών αν προτίθεται «μέσα στην τροπολογία να θεσμοθετηθεί ότι αυτές οι οικονομικές απώλειες από τους Δήμους, θα καλυφθούν με την αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση».

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ευχαριστώ πολύ τον εκπρόσωπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σπίρτζη για την παρατήρηση και την πρόταση. Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει μέσα και σε αυτήν την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού ότι στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Γνωρίζετε κ. Σπίρτζη ότι παρείχαμε έκτακτη οικονομική ενίσχυση και στους Δήμους και στις Περιφέρειες προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους.

Μέσα στις ημέρες της καραντίνας μπορέσαμε να παρουσιάσουμε ένα γιγάντιο πρόγραμμα έργων υπό την επωνυμία «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο που δεν είχε χρηματοδότηση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα επόμενα 3,5 χρόνια έργα 2,5 δισ. ευρώ.

Όμως, σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο αναφερθήκατε, θέλω να είμαι πάρα πολύ σαφής: Έχουμε προετοιμάσει ως υπουργείο Εσωτερικών τις λύσεις που αφορούν την οικονομική στήριξη της Αυτοδιοίκησης.

Ήδη δίνουμε 75 εκατ. ευρώ έκτακτη οικονομική στήριξη στην Αυτοδιοίκηση, η οποία είναι πρόσθετη από τους ΚΑΠ ολόκληρου του χρόνου και έχουμε εξασφαλίσει ένα πολλαπλάσιο ποσό με το οποίο, αν χρειαστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα στη χρονιά που περνάμε, θα υποστηριχθεί από την κεντρική κυβέρνηση προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Η εκτίμηση όμως που έχω από τα πρώτα στοιχεία, είναι ότι οι απώλειες των εσόδων, έως τώρα, είναι πολύ μικρότερες από αυτό που φοβόμασταν. Είναι πιθανόν ότι θα υπάρξουν μειώσεις εσόδων από τη μείωση δημοτικών τελών. Η κυβέρνηση είναι απολύτως δεσμευμένη να καλύψει πλήρως αυτές τις ανάγκες με τα χρήματα που θα χρειαστούν μέσα στον χρόνο τον οποίο διανύουμε, σε κάθε περίπτωση.

Πηγή:notia.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση στάσεων για τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες η τοποθέτηση των στάσεων για τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλίμου.

Η Δημοτική Συγκοινωνία θα αποτελείται από δύο γραμμές, μήκους 7,9 και 10,1 χλμ. αντίστοιχα, με αφετηρία τον σταθμό του Μετρό «Άλιμος».

Η μία γραμμή θα εξυπηρετεί το βόρειο τμήμα του Δήμου και η δεύτερη τις περιοχές Κυθηρίων και Κεφαλλήνων που δεν εξυπηρετούνται αποτελεσματικά από τις γραμμές του ΟΑΣΑ.

1η Γραμμή: Μετρό Αλίμου-Εθν. Αντιστάσεως-Ήρωος Μάτση-Λεωφ. Ιωνίας-Θεομήτορος-Λεωφ. Καλαμακίου-Καρυάτιδων-Αθηνάς-Ρήγα Φεραίου-Θουκυδίδου-Λεωφ. Καλαμακίου-Ταξιαρχών-Υψηλάντου-Θεομήτορος-Λεωφ. Ιωνίας-Ήρωος Μάτση-Εθν. Αντιστάσεως-Κουμουνδούρου-παράδρομος Λεωφ. Βουλιαγμένης-Μετρό Αλίμου.

2η Γραμμή: Μετρό Αλίμου-Εθν. Αντιστάσεως-Κουμουνδούρου-Μαυρομιχάλη-Λεωφ. Ιωνίας-Κυθηρίων-Λεωφ. Αλίμου-Πλ. Γερουλάνου-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας-Λεωφ. Αλίμου-Βρεττάκου-Ελύτη-Καβάφη-Επτανήσου-Πλ. Γερουλάνου-Αγ. Γερασίμου-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας-Λεωφ. Αλίμου-Κυθηρίων-Λεωφ. Ιωνίας-παράδρομος Λεωφ. Βουλιαγμένης-Μετρό Αλίμου

Τα δρομολόγια  θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στο τέλος Ιουνίου.

Υπεύθυνος για την Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου είναι ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος,  Κωνσταντίνος Φαλιέρος.

Πηγή: alimosonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γλυφάδα: Σύλληψη αστυνομικού στην πλατεία Εσπερίδων

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Μπροστά σε ένα περίεργο περιστατικό βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της τροχαίας Ελληνικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες μοτοσικλετιστής που αντελήφθη την παρουσία τους στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα, καβάλησε πεζοδρόμιο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο με πρόθεση (;) να παρκάρει. Οι αστυνομικοί έκαναν τον έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες του policepress.gr, και διαπίστωσαν πως πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, προερχόμενος από τη τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ο νεαρός αστυνομικός κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα με ανασφάλιστη τη μηχανή μεγάλου κυβισμού και με ξεβαμμένες πινακίδες κυκλοφορίας που καθιστούν δυσανάγνωστο τον αριθμό.
Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως πριν από περίπου 10 ημέρες, η ίδια υπηρεσία είχε ελέγξει άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15.000 ευρώ, για τα οποία δεν μπορούσε να αιτιολογήσει την κατοχή τους. Για το «εύρημα» ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας και σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, ζυγαριά ακριβείας κοκ.
Χθες, διαπιστώθηκε ότι ειδικός φρουρός και προ δεκαημέρου συλληφθείς, διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας, χωρίς βέβαια να σημάνει κάτι αυτό, αλλά και οπωσδήποτε χωρίς να μην αξίζει προσοχής και επιπλέον διερεύνησης.

Πηγή: policepress.gr 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής: Προτεραιότητα η ολοκλήρωση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου αποτελεί έργο πνοής για όλη την Αττική. Είναι ένα έργο που αφορά και ενώνει όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου, γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μικροπαραταξιακής αντιπαράθεσης, υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η κα Δούρου επιλέγει για μια ακόμη φορά να διχάσει την Αττική. Φορά το κομματικό της “καπέλο” κι επιχειρεί με μια σειρά από ψέματα και συκοφαντίες, από τη μια να κρύψει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για τα προβλήματα που υπάρχουν, όσον αφορά την έλλειψη επαρκούς χρηματοδότησης αλλά και ολοκληρωμένων μελετών για την κατασκευή του. Κι από την άλλη, συνειδητά προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Αττικής ισχυριζόμενη ψευδώς ότι η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας δήθεν ακυρώνει το έργο.

»Στα ψέματα της κας Δούρου απαντάμε για μια ακόμη φορά με τέσσερις αλήθειες.

»Πρώτον, λέει ψέματα η κα Δούρου όταν ισχυρίζεται ότι δημοπράτησε ταχύτατα το έργο τον Οκτώβριο του 2016. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε την πρώτη φάση του έργου, χωρίς όμως να διαθέτει ολοκληρωμένες μελέτες για το σύνολο του, αφού αρχικά στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε προμελέτες. Ο ανάδοχος που επιλέγει ανέλαβε στη συνέχεια να εκπονήσει τις τελικές μελέτες, που είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά και το κόστος του έργου. Αυτή είναι η σοβαρότητα της κας Δούρου, ξεκίνησε ένα έργο πνοής χωρίς να έχει καταρτίσει πρώτα την οριστική μελέτη.

»Δεύτερον, λέει ψέματα η κα Δούρου όταν ισχυρίζεται ότι μπορούσε να υλοποιήσει τη Β’ Φάση του έργου από τον Αύγουστο του 2019. Η αλήθεια είναι ότι για τη δεύτερη φάση του έργου, προϋπολογισμού 175 εκατομμυρίων ευρώ, είχε δεσμεύσει μόλις τα 110. Αλλά κι αυτά δεν ήταν εξασφαλισμένα στο σύνολό τους, αφού τον Αύγουστο του 2019 που αποχώρησε από την Περιφέρεια άφησε μαύρες τρύπες στα ταμεία, αφού τα χρήματα που υπήρχαν δεν αρκούσαν ούτε για να αποπληρωθούν εργολαβίες που ήδη έτρεχαν. Ξεχνά η κα Δούρου ότι είχε υπογράψει μνημόνια με τους 66 Δήμους της Αττικής, στους οποίους είχε υποσχεθεί έργα που για να γίνουν απαιτούνταν πάνω από 1,5 δις ευρώ; Η ίδια μιλά για ταμειακά διαθέσιμα ύψους 285 εκατομμυρίων, δηλαδή το 1/5 των χρημάτων σε σχέση με αυτά που έταζε. Δύο χρόνια πριν από τις εκλογές και με “πέτσινα” λεφτά, η κα Δούρου έταζε έργα σε όποιον περνούσε έξω από το γραφείο της. Αυτή είναι η υπευθυνότητα της κας Δούρου, υποσχόταν έργα, που γνώριζε ότι δεν είχε τα χρήματα για να τα υλοποιήσει. Τύφλα να χει ο Μαυρογυαλούρος.

»Τρίτον, λέει ψέματα η κα Δούρου όταν μιλά ότι η Διοίκηση Πατούλη οδηγεί στα νερά του βάλτου το Οικολογικό Πάρκο της Ανάπλασης του Φαλήρου. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη αποφάσισε, όπως παραδέχεται και στην ανακοίνωσή της, να μην συμπεριλάβει τη φύτευση του Πάρκου στη δεύτερη φάση του έργου, κόστους 30 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία εξαίρεσε από τα υπόλοιπα έργα. Η κα Δούρου είναι αυτή που έριξε όχι “στα νερά του βάλτου” , αλλά στα βράχια του Φαληρικού Ορμου, το οικολογικό πάρκο του Φαλήρου. Κι όχι μόνο το έριξε , αλλά παραδέχεται η ίδια στην ανακοίνωσή της πως άφησε “καθαρά λεφτά” στο ταμείο της Περιφέρειας μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ. Πως μπορούσε να γίνει το πάρκο, όταν απαιτούνταν τα 2/3 των χρημάτων που μας άφησε στα συρτάρια; Με τι χρήματα θα γίνονταν τα άλλα έργα που χρειάζεται η Αττική; Αυτή είναι η ειλικρίνεια της κας Δούρου;

»Τέλος, λέει ψέματα η κα Δούρου όταν ισχυρίζεται πως η Διοίκηση Πατούλη έχει δήθεν σχέδια για ακύρωση του έργου. Η αλήθεια είναι ότι το έργο θα ακυρωνόταν στην πράξη, αν Περιφερειάρχης ήταν η κα Δούρου. Η Διοίκηση Πατούλη έχει δημόσια δεσμευθεί ότι αποτελεί προτεραιότητά της η ολοκλήρωση της ανάπλασης του φαληρικού όρμου. Αυτός είναι ο λόγος που περιλαμβάνεται στον πίνακα έργων για τα οποία η Περιφέρεια βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αναζητώντας χρηματοδότηση. Επίσης, λόγω σπουδαιότητας , το ίδιο έργο βρίσκεται στον κατάλογο έργων προτεραιότητας της Περιφέρειας Αττικής για χρηματοδότηση από το νέο ΠΕΠ Αττικής της περιόδου 2021-2027. Η σημερινή Διοίκηση διερευνά τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημοπράτησης και ολοκλήρωσης της ανάπλασης, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο τεχνικά, οικονομικά και κοινωνικά αποτέλεσμα, προς όφελος της Αττικής και των κατοίκων της.

»Με ειλικρίνεια, σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προχωράμε μπροστά.

»Ενώνουμε με την αλήθεια και δεν διχάζουμε με ψέματα τους πολίτες.

»Δεν θα επιτρέψουμε η Αττική να επιστρέψει στα “πέτρινα χρόνια” της περιόδου Δούρου».

 

Πηγή: notia.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Advertisement

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 notia24.gr - All rights reserved

Χρησιμοποιώντας το notia24.gr και για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης σας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Το notia24.gr τηρεί τον κανονισμό της Ε.Ε. για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - GDPR. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο