Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίμησε του πεσόντες ήρωες των Ιμίων

Δημοσιεύτηκε

|

Εκδήλωση μνήμης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έδωσαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 υπηρετώντας την Πατρίδα, πραγματοποίησε το Σάββατο 1Φεβρουαρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Πλατεία Ιμίων (Κεντρική Πλατεία Βούλας) παρουσία πλήθους κόσμου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με Επιμνημόσυνη Δέηση ενώ ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στη σύντομη ομιλία του εξιστόρησε τα γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996 που οδήγησαν στην πτώση του ελικοπτέρου και την κρίση που ακολούθησε.

Εκτός από τον Δήμαρχο, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, της ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. Ιθαγένειας κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας εκ μέρους του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, ο κ. Νίκος Βλαχάκος, αδερφός του πεσόντα στα Ίμια Αντιναύαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, ο κ. Γιώργος Θανάτσης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλυμνίων, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα. Αντζελα Γκερέκου.

Στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων, εκτός  από τους προαναφερόμενους κατέθεσαν και οι:

Εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Υποστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Εκπρόσωπος της 128 ΣΕΤΗ κ. Χαρίτωνας Σαλιάρας.

Εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Πλοίαρχος Αθανάσιος Φώσκας

Εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Δ/ντης Βασίλειος Καλαμπόκης.

Ο Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Δημήριος Δαβάκης

Ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Σταύρος Δούκας

Εκπρόσωπος του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Υπαστυνόμος Α’ κ. Γιώργος Πλουσάκης

Για το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Ο Αναπληρωτής Διοικητής Ασκληπιείου Βούλας κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Η Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Βούλας «ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ» κα. Μαριάννα Μαυραγάνη

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δικηγορικών Βούλας «Η ΘΕΜΙΣ»  κ. Δημήτριος Ηλιού

Ο Πρόεδρος της Ένωσης  Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Μιχάλης Φαρσάρης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρεοπολιτών Μάνης «Αντιστράτηγος Πέτρος Μαυρομιχάλης» κ. Ιωάννης Καλαποθαράκος

 

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς αντί στεφάνου κατέθεσε χρηματικό ποσό υπέρ των παιδικών χωριών SOS

Ο Σύλλογος Μανιατών Νοτίων Προαστίων αντί στεφάνου, κατέθεσε χρηματικό ποσό υπέρ του Ταμείου Εθνικού Στόλου

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Πέππας, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη

Ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Νίκος Γεωργάκης, εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη

Ο Δήμαρχος Παιανίας, κ. Ισίδωρος Μάδης

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Ευάγγελος Νιάγκας

Πλήθος εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την  μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την απόδοση τιμών από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού.

Φωτογραφίες εκδήλωσης: https://drive.google.com/open?id=18v3Jewm0SoSn2whKpCpTFzUkpuYsF-1G

 

Η ομιλία του Δημάρχου:

Κυρίες και Κύριοι,

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων, των ενόπλων δυνάμεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αγαπητοί συμπολίτες.

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά σας καλωσορίζω στην Πλατεία Ιμίων, στην εκδήλωση μνήμης που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια προς τιμή των πεσόντων Ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους τον Ιανουάριο του 1996, όταν ό Ελληνικός λαός, με κομμένη την ανάσα, παρακολουθούσε ίσως την δραματικότερη κρίση των πατρίδας μας μετά την εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Οι νίκες, οι ήττες, τα λάθη, όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν μας είναι τα συστατικά που συνθέτουν την ιστορία μας, την ιστορία της πατρίδας μας, του λαού μας. Η γνώση της ιστορίας είναι απόλυτο προαπαιτούμενο να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, πως φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, αλλά και ο οδηγός μας για να χαράξουμε την πορεία μας για το αύριο, να καθορίσουμε που θα πάμε.

Όπως είχε πει ο μεγάλος Αμερικανός οραματιστής Martin Luther King, δεν είμαστε δημιουργοί της Ιστορίας, είμαστε δημιουργήματα της.

Ο πρώην Δήμος Βούλας και ο σημερινός Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνδέεται στενά με την Καλύμνο, όπου ανήκουν διοικητικά τα Ίμια, από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα όταν δημιουργήθηκε η συνοικία Νέα Κάλυμνος, ή Καλύμνικα όπως τα έχουμε μάθει. Το 1996, ο αείμνηστος τότε Δήμαρχος της πόλης, Άγγελος Αποστολάτος, ολοκλήρωσε το έργο της κεντρικής πλατείας μας, και επειδή η κρίση των Ιμίων ήταν τότε πρόσφατη, αποφάσισε την ονομάσει Πλατεία Ιμίων και να τοποθετήσει την αναμνηστικά πλάκα που βλέπετε, η οποία έχει προσανατολισμό ακριβώς την κατεύθυνση του συμπλέγματος των ακριτικών νησιών. Αργότερα, το 2001, ο Δήμαρχος Βούλας Γιώργος Μάντεσης και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης πραγματοποίησαν αδερφοποίηση των δύο  δήμων μας, αδερφοποίηση που επικαιροποιήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας πριν από 3 μέρες, θεσμοθετώντας έτσι τις στενές σχέσεις των κατοίκων του νησιού με τους κατοίκους του Δήμου μας.

Η κρίση στα Ίμια αποτελεί σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας και οφείλουμε να την κρατάμε ζωντανή την ανάμνηση της, καθώς και τη μνήμη των τριών ηρώων που εκείνη την παγωμένη νύχτα του Ιανουαρίου του 1996, θυσίασαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Τον Ιανουάριο του 1996, φτάσαμε μια ανάσα από γενικευμένη σύρραξη ή ακόμα και πόλεμο με την Τουρκία.

Ας θυμηθούμε τα δραματικά γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996.

Στις 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Καλυμνίων, Δημήτρης Διακομιχάλης, ύψωσε την Ελληνική σημαίας στα Ίμια ενώ λίγο μετά, Τούρκοι δημοσιογράφοι της Hurriyet την κατέβασαν και την αντικατέστησαν με την Τούρκικη.

Στις 28 Ιανουαρίου άνδρες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού κατέβασαν την Τούρκικη σημαία και ύψωσαν εκ νέου την Ελληνική, ενώ την ίδια μέρα αποβιβάστηκαν στη μεγάλη Ίμια Έλληνες βατραχάνθρωποι χωρίς να τους αντιληφθούν τα παραπλέοντα εκεί τουρκικά πολεμικά.

Στις 29 Ιανουαρίου, ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία, ότι σε οποιαδήποτε πρόκληση η Ελλάδα θα αντιδράσει άμεσα και δυναμικά.

Στις 30 Ιανουαρίου, η πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ δηλώνει κατηγορηματικά μέσα στην Τουρκική βουλή ότι την επόμενη μέρα η Ελληνική σημαία θα έχει κατέβει από τα Ίμια.

Τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου, στις 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάστηκαν στη Μικρή Ίμια.

Στις 05:30 της ίδιας μέρας, ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την πληροφορία παρουσίας Τούρκων στη μικρή βραχονησίδα κατέπεσε κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης υπήρξαν έντονες πιέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να λήξει το επεισόδιο. Ο αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ενημερώθηκε πρώτα από την Τούρκο πρωθυπουργό Τανσού Τσιλέρ πως «Ελλάδα και Τουρκία ξεκινούν πόλεμο, επειδή δύο τούρκοι δημοσιογράφοι και κάποιοι έλληνες βαρκάρηδες συνεπλάκησαν σε έναν βράχο που κατοικούσε μία κατσίκα».

Ο διπλωμάτης Richard Holbrooke ενημερωμένος από τον αμερικανό πρόεδρο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους δύο πρωθυπουργούς που δεσμεύτηκαν να αποσύρουν τις δυνάμεις τους και να υποστείλουν τις σημαίες. Τα πολεμικά σκάφη και οι καταδρομείς των δύο χωρών αποχώρησαν από τις βραχονησίδες το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 1996 υπό την επίβλεψη αεροσκαφών του 6ου αμερικανικού στόλου της Μεσογείου.

Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θεωρούμε χρέος μας, μέσα απ’ αυτή τη σεμνή τελετή, να κρατάμε ζωντανές τις μνήμες των συμβάντων της κρίσης των Ιμίων. Όχι μόνο επειδή η κεντρική Πλατεία της Βούλας λέγεται Πλατεία Ιμίων, ούτε μόνο επειδή οι δήμοι μας είναι αδελφοποιημένοι, αλλά επειδή θέλουμε να στέλνουμε συνεχώς στους συμπατριώτες μας στην Κάλυμνο αλλά και το Καστελόριζο, τη Σύμη και όλα τα ακριτικά νησιά που «φυλάνε τις Θερμοπύλες» ότι δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε δίπλα τους και συμπαραστεκόμαστε συμβολικά και έμπρακτα στον αγώνα τους. Τα γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996 στα Ίμια έχουν συζητηθεί πολύ τα χρόνια που πέρασαν, έχουν γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και κυρίως έχουν αποτελέσει ορόσημο για τον μεταγενέστερο καθορισμό των  σχέσεων μας με τη γείτονα χώρα και το καθεστώς στο Αιγαίο.

Σήμερα, 24 χρόνια αργότερα, οι αναμνήσεις όσων διαδραματίστηκαν εκείνες τις κρίσιμες μέρες αναπτερώνονται καθώς παρακολουθούμε με αγωνία τις επίκαιρες εξελίξεις. Είναι σε εξέλιξη ένας διπλωματικός Γολγοθάς, με επίκεντρο τα ενεργειακά θέματα, τις ΑΟΖ, τις γεωστρατηγικές ισορροπίες και το τεράστιο μεταναστευτικό ζήτημα. Οι σχέσεις μας με την Τουρκία είναι ιδιαίτερα ευάλωτες και οι ισσοροπίες στο Αιγαίο δείχνουν να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Διανύουμε μέρες που οφείλουμε να μάθουμε από λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβουμε, η κυβέρνηση μας να χειριστεί αυτά τα ζητήματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, με σταθερές όμως θέσεις και απόψεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις. Όλως ο πολιτικός κόσμος, η κυβέρνηση, τα κόμματα, τα διπλωματικό σώμα και η ηγεσία των ενόπλως δυνάμεων δοκιμάζονται για άλλη μία φορά και ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Οφείλουμε σήμερα να δείξουμε εμπιστοσύνη σε όσους χειρίζονται τις τύχες μας, να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο Ελληνικός Λαός είναι ενωμένος, στηρίζει την ηγεσία του και όλοι μαζί, με Εθνική ομοψυχία να υπερασπιστούμε την απόλυτη θέση μας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

Σήμερα όμως δεν μαζευτήκαμε να συζητήσουμε όλα αυτά, δεν βρισκόμαστε σε πολιτική εκδήλωση ούτε χαράζουμε από την Πλατεία Ιμίων της Βούλας την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, αυτά γίνονται σε άλλους χώρους και σε άλλο χρόνο.

Σήμερα είμαστε εδώ να αποδώσουμε την ελάχιστη τιμή σε τρία παλληκάρια, τρία παιδιά που θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οι φίλοι μας, τρία παιδιά που ξεκίνησαν τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου να υπερασπιστούν την πατρίδα μας και θυσιάστηκαν υπηρετώντας αυτό το ιδανικό.

Χρέος όλων μας, είναι να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους, να αναδεικνύουμε το μέγεθος της θυσίας τους, να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας σ’ αυτούς, τις οικογένειες τους και όλους τους νέους που υπηρετούν την πατρίδα μας και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή για να διαφυλάττουν, αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα και αυτονόητα, την ελευθερία και την Εθνική Κυριαρχία μας.

Οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμούμαι αυτούς τους άνδρες, να αναφέρουμε τα ονόματά τους, και να διδάσκουμε τους νεότερους για τις θυσίες τους.

Τιμούμε σήμερα τον κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, Υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο ο οποίος έπεσε στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τιμούμε τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, Υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση ο οποίος έπεσε στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τιμούμε τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό ο οποίος έπεσε στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Παρακαλώ να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή…

Πηγή: www.notia.gr

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πειραιάς: Ξαναρχίζει δοκιμαστικά δρομολόγια το τραμ

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά, η οποία αναμένεται να δοθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αττικό Μετρό, θα προηγηθεί ηλέκτριση της Εναέριας Γραμμής Επαφής (ΕΓΕ) της επέκτασης του ΤΡΑΜ στον Πειραιά από τo βράδυ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2021, λόγω της επικείμενης έναρξης της δοκιμαστικής λειτουργίας.

Η Γραμμή έχει εγκατασταθεί στις οδούς:

Λεωφόρος Ποσειδώνος (Γήπεδο Καραϊσκάκη),
Μικράς Ασίας
Γρηγορίου Λαμπράκη
Βασιλέως Γεωργίου
Ακτή Ποσειδώνος
Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως
Ομηρίδου Σκυλίτση έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ)
και θα βρίσκεται πλέον υπό τάση 750V συνεχούς ρεύματος.

Με αφορμή την Ηλέκτριση της Εναέριας Γραμμής Τραμ στον Πειραιά, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. εφιστά την προσοχή στο κοινό, στους χειριστές μηχανημάτων και τους οδηγούς αυτοκινήτων, να μην πλησιάζουν τα ηλεκτροφόρα δίκτυα του Τραμ (αγωγοί, καλώδια, στύλοι, πρόβολοι, μονωτήρες κλπ) καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας, ατυχημάτων, τραυματισμών, πρόκλησης πυρκαγιάς, βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του Τραμ κλπ.

Η Αττικό Μετρό επισημαίνει ότι δεδομένης της επικείμενης κυκλοφορίας των συρμών θα πρέπει η σιδηροδρομική γραμμή να είναι ελεύθερη οχημάτων και πάσης φύσεως εμποδίων και να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή οδηγών αυτοκινήτων, δικύκλων και πεζών για την αποφυγή πρόσκρουσης με τους κινούμενους συρμούς.

Πηγή: alimosonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύξηση τιμών: Ο φόβος της ακρίβειας αλλάζει την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Η αύξηση των τιμών σχεδόν σε όλα τα προϊόντα έχει δημιουργήσει ένα «μούδιασμα» στους καταναλωτές, κάτι που αποτυπώνεται και στον τρόπο με τον οποίο κινείται η αγορά.

Η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής εκτιμάται ότι θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Αυτό επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών).

Σύμφωνα με τον κ. Μαχαίρα, μέχρι τώρα ένα σημαντικό μέρος των αυξήσεων τιμών πρώτων υλών φαίνεται να έχουν απορροφηθεί από τους ενδιάμεσους κόμβους της αλυσίδας παραγωγής και διάθεσης, παραγωγούς, μεταποιητές, προμηθευτές και το λιανεμπόριο στην Ελλάδα. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο για το μέλλον, εφόσον οι αυξητικές τάσεις συνεχιστούν, καθώς όλες οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένα κόστη.

Ο ίδιος εκτιμά ότι, «σημαντικό εμπόδιο στην διαχείριση των τιμών σε χαμηλότερα επίπεδα αποτελούν οι υψηλοί συντελεστές ΦΠΑ». Σημειώνεται πως, σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ, η Ελλάδα έχει από τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ στα τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συγκεκριμένη κατάταξη βρίσκεται στην 6η θέση με τον υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Δημοσιεύτηκε

|

Από

Τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Τα δύο Ι.Χ συγκρούστηκαν και εξαιτίας της μικρής ταχύτητας που είχαν αναπτύξει, το τροχαίο δεν ήταν σοβαρό.

Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα με τους οδηγούς να περιμένουν αντιπροσώπους της Ασφάλειας.

Πηγή: alimosonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Advertisement

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 notia24.gr - All rights reserved

Χρησιμοποιώντας το notia24.gr και για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης σας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Το notia24.gr τηρεί τον κανονισμό της Ε.Ε. για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - GDPR. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο