Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Kωνσταντίνος Κυρανάκης: “Από τα νότια θα περάσει η ανάπτυξη όλης της Ελλάδας”

Δημοσιεύτηκε

|

Οι βουλευτικές εκλογές του 2019 και η μάχη που θα δώσει στο νότιο τομέα, οι φιλίες, η πολιτική, η house μουσική και ο χαρακτήρας που πρέπει να έχεις αν θες πραγματικά να δώσεις χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πάρεις πίσω. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, το νέο πρόσωπο στα νότια, κατεβαίνει (υποψήφιος) προς τη θάλασσα και το NouPou ήθελε να τσεκάρει αν αντέχει τα κύματα.

Δεν είναι εύκολη η πολιτική. Όχι να τη ζεις, δεν είναι εύκολη ούτε στο να τη βλέπεις ή να ακούς για αυτήν. Ειδικότερα την εποχή της κρίσης, η αντιπαλότητα, η πόλωση, το διαρκές πινγκ-πονγκ για το ποιος φταίει περισσότερο που βουλιάξαμε και ακόμα δεν φαίνεται να αλλάξαμε, ήταν όλα πιο έντονα. Πιο άσχημα ορισμένες φορές, με συνέπεια η νέα γενιά να μη θέλει. Να μη θέλει να ψηφίσει, να μη θέλει να συζητήσει, να μη θέλει να πιστέψει (σε) κανέναν και τίποτα.

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο η απόφαση του να πολιτευτεί ένας νέος, με γνώσεις και skills άνθρωπος, δεν μου φαίνεται και πολύ βιώσιμο ως project. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ωστόσο, το βλέπει αλλιώς και υπόσχεται ότι θα το πάει κι αλλιώς. Έχει βάλει στόχο να δουλέψει στην πολιτική και όχι να κάνει δουλειά την πολιτική. Σημαντικός στόχος αλλά δύσκολος, σαν να ψάχνεις στη Γλυφάδα θέση για παρκάρισμα Σάββατο μεσημέρι (κάτι που θα έχει παρατηρήσει και ο ίδιος στις βόλτες που κάνει με τον σκύλο της κοπέλας του, έναν γερμανικό ποιμενικό). Θα βρεις θέση, αλλά πρέπει να έχεις πολλή υπομονή και να είσαι σίγουρος ότι θες να κατέβεις στη Γλυφάδα. Σαν να λέμε να είσαι σίγουρος ότι θες να κατέβεις στην πολιτική.

Ο Κυρανάκης είναι σίγουρος, οπότε καλό είναι να ξέρει, ότι μπορεί να χρειαστεί να παρκάρει μακριά και να φτάσει ακόμα και με τα πόδια στον προορισμό του.

Τι κάνει ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική; Και μάλιστα αυτή της Ελλάδας που δεν βρίσκεται στα καλύτερα χρόνια της;

Την χώρα σου δεν μπορείς να την αλλάξεις από τον καναπέ. Ούτε με γκρίνια από το facebook για το ότι “όλα πάνε χάλια”. Άρα, αν δεν μπούμε εμείς οι νέοι στην πολιτική για να αλλάξουμε τα πράγματα, τότε όλα θα μείνουν ίδια.

Η οικογένεια σου είχε ή έχει κάποια σχέση με την πολιτική;

Καμία σχέση, δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια. Ούτε για μένα ήταν πάντα πρώτη επιλογή η πολιτική. Ο παππούς μου σκέψου είχε μια μικρή επιχείρηση ένδυσης στο Βόλο, εμένα η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα κατάστημα ρούχων στην Αθήνα. Δουλεύω μια δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα, στο χώρο της digital επικοινωνίας και θεωρώ ότι αν δεν έχεις μάθει από πρώτο χέρι πώς βγαίνουν τα χρήματα, αν δεν έχεις κολλήσει ένσημα, τότε δεν είσαι έτοιμος για πολιτική.

Τι σημαίνουν για σένα οι έννοιες πολιτική αξιοπρέπεια και πολιτική συνέπεια;

Σημαίνει να κρατάς τις υποσχέσεις σου. Σημαίνει να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Σημαίνει ότι, αν τελικά κάνεις τα αντίθετα από όσα είπες, πρέπει να πηγαίνεις σπίτι σου.

Η πολιτική αλλοιώνει τον χαρακτήρα ή οι άνθρωποι με κακό χαρακτήρα αλλοιώνουν την πολιτική;

Αν σε αλλοιώνει η πολιτική, σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετά δυνατός. Ότι δεν πιστεύεις πολύ σε αυτό που κάνεις. Έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν μπαίνοντας σε ένα σύστημα. Είναι άσχημο. Όμως συναντάς και ανθρώπους που κάνουν την πολιτική καλύτερη. Που μπορεί στην αρχή να είναι μειοψηφία αλλά, με το ήθος τους, κερδίζουν τους γύρω τους. Δεν πρέπει να τα παρατάμε απλά επειδή ο χώρος – όπως κάθε χώρος –  έχει γνωστά προβλήματα.

 

Η πολιτική στην Ελλάδα θα γίνει καλύτερη, αν καλύτεροι άνθρωποι σηκώσουν ανάστημα και μπουν στην πολιτική για να την αλλάξουν’

 

Συναντάς στο δρόμο έναν άνθρωπο της ηλικίας σου και έχεις ένα λεπτό για να του συστηθείς και ενδεχομένως να σε γνωρίσει. Ποιες λέξεις του λες για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για σένα;

Με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθω εγώ πράγματα για εκείνον. Όταν έρχονται παιδιά της ηλικίας μου και μου λένε “εσύ είσαι ο Κυρανάκης;”, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να λέω “είμαι ο Κωνσταντίνος”. Ζητώ το δικό τους όνομα και ρωτάω με τι ασχολούνται. Αν υπάρχει χρόνος τους ζητώ και την άποψή τους για τη Νέα Δημοκρατία και αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Η δουλειά μου είναι πάνω από όλα να ακούω τον κόσμο και τον εκφράζω, να τον εκπροσωπώ. Όχι να μιλάω για τον εαυτό μου.

 

Έχουμε βιώσει 10 χρόνια οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης. Υπάρχει φως στο τούνελ ή βρισκόμαστε μέσα σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν είναι καν στο χέρι μας η απόδραση;

Υπάρχει φως. Το άσχημο είναι ότι ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από το τούνελ το 2014 και καθυστερήσαμε 4 χρόνια. Δεν πειράζει, τουλάχιστον μάθαμε ως λαός ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Με σκληρή δουλειά, ξεκινώντας από τα αυτονόητα και έχοντας πίστη στις δυνατότητες των Ελλήνων, αυτός ο φαύλος κύκλος θα είναι σύντομα παρελθόν.

Θα είσαι υποψήφιος βουλευτής στα Νότια. Γιατί να βάλει κάποιος δίπλα στο όνομα σου, έναν σταυρό;

Για να με στείλει στη Βουλή να τον εκπροσωπήσω. Να μιλήσω δυνατά για αυτόν, για τη γενιά μας, για όλα αυτά που δεν έχει τη δυνατότητα να πει μόνος του. Δίνοντας έναν “σταυρό” στην κάλπη, μου δίνει τη δύναμη να παλέψω γι’ αυτόν με μεγαλύτερη νομιμοποίηση.

 

‘Πάντα ήθελα να κάνω μια δουλειά που μοναδικό μου αφεντικό θα είναι ο Ελληνικός λαός’

 

Πως βλέπεις σήμερα τα Νότια της Αθήνας και πως θα ήθελες να τα δεις πέντε χρόνια μετά;

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη Μπαρτσελονέτα, τις Κάννες ή το Σαν Τροπέ. Θέλω να δουλέψω σκληρά ώστε η Ριβιέρα να αλλάξει, να αναδειχθεί, και η Αθήνα να κοιτάξει ξανά τη θάλασσα. Η επένδυση του Ελληνικού πρέπει να προχωρήσει και σε 5 χρόνια να έχουν ολοκληρωθεί τα βασικά της κομμάτια. Οι μαρίνες να εκσυγχρονιστούν και να προσελκύουν ανθρώπους από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Η αισθητική της Ριβιέρας να αναβαθμιστεί, να γίνουν τα Νότια ένας τόπος που θα χαίρεσαι όχι μόνο να ζεις αλλά και να εργάζεσαι. Από τα Νότια περνάει η ανάπτυξη ολόκληρης της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια.

Ελληνικό: Κάποτε πίστευα ότι τα παιδιά μας θα προλάβουν να το δουν, να παίξουν και να το ζήσουν. Έχω αρχίσει να αμφιβάλω και ποντάρω πλέον στα εγγόνια μας.

Όσοι περνάμε κάθε πρωί με το αμάξι μπροστά από το παλιό αεροδρόμιο που παρέμεινε ίδιο 20 χρόνια, ίσως δεν το συνειδητοποιούμε. Όσοι έρχονται από το εξωτερικό και βλέπουν από ψηλά αυτήν την έκταση όμως το θεωρούν ασύλληπτο. Είναι η απόλυτη παράνοια να μην έχουμε αξιοποιήσει αυτό το ευλογημένο κομμάτι γης και να κολλάμε σε γραφειοκρατικές εμμονές και φοβικές συμπεριφορές.

Τι πρέπει επιτέλους να γίνει, για να μπει το πρώτο τούβλο και πως φτάσαμε σε τέτοια καθυστέρηση;

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει το έργο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί γι’ αυτό και θεωρώ ότι σε συνεργασία με τους Δημάρχους Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να ξεπεραστούν τα εμπόδια όχι μόνο για να μπουν “τα πρώτα τούβλα” αλλά για να προχωρήσει γρήγορα η επένδυση.

 

Έχεις περισσότερους φίλους από το χώρο της πολιτικής ή έξω από αυτόν;

Δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες στην πολιτική. Η παρέα μου είναι εκτός πολιτικής, είμαστε από τη Σχολή μαζί η ίδια παρέα. Τους θεωρώ οικογένειά μου.

 

Αγαπημένο burger στα Νότια;

Το ιστορικό Queen Burger στη Γλυφάδα. Αν και ο ανταγωνισμός είναι αρκετά ισχυρός τα τελευταία χρόνια.

 

Κόμμα διάλεξες. Ομάδα διάλεξες και ήταν η ΑΕΚ. Πως και αυτή η σχέση με την Ένωση;

Θυμάμαι όταν ήμουν πρώτη δημοτικού η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα, και ο πατέρας του κολλητού μου στο σχολείο μας πήγαινε γήπεδο. Λίγα χρόνια αργότερα θυμάμαι τον Ντέμη Νικολαϊδη να πανηγυρίζει στα κάγκελα της Σκεπαστής. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την εικόνα.

 

Στα 30 και κάτι σου, δεν σε περιορίζει η ζωή του πολιτικού; Δεν θα ήθελες να μπορείς να βγεις, να φλερτάρεις, να ζήσεις πιο άνετα και εύκολα;

Καλά, δεν είναι ότι είμαι πια και τόσο πασίγνωστος. Τελευταία με αναγνωρίζουν περισσότερο στα μαγαζιά, αλλά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι μη φυσιολογικό. Το να βγεις να πιεις ένα ποτό, να μιλήσεις, να γελάσεις, είναι κομμάτι μιας κανονικής ζωής ενός νέου ανθρώπου. Αυτό μου λένε και όσοι με βλέπουν έξω τουλάχιστον.

 

Δεν σκέφτεσαι τι θα πουν και τι θα γράψουν οι δημοσιογράφοι;

Ξέρω ότι, όσο προχωράω στην πολιτική, αυτό θα περιορίζεται. Ήδη αποφεύγω τις υπερβολές, αλλά αυτή είναι μια θυσία που αξίζει να κάνεις αν πραγματικά πιστεύεις στο στόχο σου. Όμως, αν είσαι αξιοπρεπής, δεν πρέπει να σκέφτεσαι ούτε τι θα πουν ούτε τι θα γράψει ο καθένας. Ο κόσμος ξέρει, δεν τα τρώει όλα “αμάσητα”.

 

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος-λόγος για την κατάπτωση των social media; Οι κομματικοί στρατοί, τα fake news ή ο κανιβαλισμός με τον οποίο τρώμε τις σάρκες ο ένας του άλλου;

Υπάρχει πολλή κακία στα social media, πίστεψέ με το ξέρω από πρώτο χέρι. Νομίζω όμως ότι τα fake news και η ταχύτητα μετάδοσης είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος σήμερα. Όσο δεν μπαίνουν πιο αυστηροί κανόνες, ειδικά στο facebook, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο σε λίγα χρόνια να μην εμπιστεύεται κανείς αυτά που διαβάζει στο newsfeed του.

 

Τι ακούς οδηγώντας όταν γυρνάς σπίτι σου το βράδυ;

Η μουσική που με κάνει να σκέφτομαι, συγκεντρώνομαι και να αισθάνομαι πράγματα είναι η House. Οπότε κάθε βράδυ είναι ό,τι καλύτερο για να καθαρίσει το μυαλό σου.

 

Αγαπημένο House κομμάτι;

Don’t you worry child – Swedish House Mafia.

 

Σε λένε έντονο, ακραίο, ιδιαίτερα αιχμηρό. Τι απαντάς;

Έχω πάθος γι’ αυτό που κάνω. Πιστεύω πολύ σε όσα λέω. Βγαίνουν από μέσα μου. Άλλες φορές με έντονα συναισθήματα για όσα περνάει η χώρα μας, άλλες φορές με επιμονή στα στοιχεία και στην τεκμηρίωση. Ειλικρινά δεν με αφορά τι λένε οι αντίπαλοί μου. Το να λένε ότι είμαι “ακραίος” επειδή αγαπώ την πατρίδα μου, ή “αιχμηρός” επειδή λέω τα πράγματα όπως είναι, σημαίνει πολλά για τις δικές τους εμμονές. Θα συνεχίσω, και θα με κρίνει ο κόσμος.

Κείμενο: Μάνος Μίχαλος

Πηγή:nou-pou.gr

Χωρίς κατηγορία

The Xbox Cable

Δημοσιεύτηκε

|

Από

The Xbox Wire may be a new webpage by Microsoft company which is targeted on information ultimate pc blog about the Xbox consoles. The site will provide the latest reports about the Xbox and can include infrequent blogs from Microsoft management. It will be a great resource for anyone interested in the most recent in the Xbox world, such as latest rumors of the future Xbox Infinitude, infiniteness. It is also an excellent way to keep up with the latest online games and software program. Regardless of your age or video games tastes, if you’re sure to find news about the Xbox 360 Wire.

Xbox One has 4 internal storage options, having a maximum of 328 feet of length. Xbox Wire incorporates a high-speed interconnection so you can play your games everywhere you wish. It is compatible with every Xbox units, and it’s a great to keep your entire games and media informed. It can be a smart way to keep track of your selected games and stay connected. It can also be a great way to share your data with friends.

There are many of different Xbox 360 system wires available. Choose one that it will work best for your requirements. Make sure your headsets supports the bare minimum speed requirements of your gaming system. You’ll need to make certain your ping is less than one hundred and fifty milliseconds. A superb wired headset can be found over the internet for under $100. The average wire connection is usually five to eight Mbps. If you’re searching for a higher-quality wire, try getting a wired an individual.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς κατηγορία

The right way to Block Someone on Hangouts

Δημοσιεύτηκε

|

Από

If you have lately blocked a contact, you have to know how to prevent them in hangouts. To try this, open the conversation great site and click the ‘block’ switch. Next, choose the’report’ option. In the’report’ window, select ‘block this person’. Once you have confirmed, now you can block that contact by choosing ‘unblock’. Anybody will be blacklisted and the talk will be finished.

If you don’t feel relaxed talking to a particular person, prohibit him or her. If the person you’re trying to engine block is a friend, they have better to go ahead and block all of them. If you don’t like their firm, you can article them. In that case, you can unblock them later. After stopping a get in touch with, you can check the online position and see how much time they’ve spent in conntacting you.

If you wish to block an individual on hangouts, you can do it with a simple tap. Click on the ‘gear’ icon on the top kept corner with their name. This will reveal the adjustments option where you could delete the contact’s details. Once you have deleted the contact, you will be able restore that. If you wish to rebuild the dialog with the blocked person, you may use the’report’ key to restore the conversations.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς κατηγορία

Internet Deals Software program

Δημοσιεύτηκε

|

Από

You can make your web deals website even more appealing by using exceptional features just like social media, newssheets, and discounts. Besides, you can stick to the social media channels of the manufacturers to be updated on the latest deals. In addition , you can add extras just like free shipping or gift cards to your offers. These issues can make your deal web page even more helpful. But these are only a few of the best features of a very good online bargains software.

Plerdy is a conversion fee optimization device that helps you optimize your web site to generate even more sales. With features just like heatmap and session re-run, Plerdy can easily track visitor behavior and increase your home page’s net marketer score. You may also use this application to track your website’s revenue performance and optimize the SEO. The iFax choice is a great feature that enables https://vdronlineblog.com/docyard-document-management-software-reivew/ you send and receive faxes from any kind of device.

Field Ground is another famous deals software. This system features deals from most software websites. The most popular package software includes SaaS, BitTorrent, and BitTorrent. The software likewise allows you to generate income through a recommendation method. Its no cost version lets you sign up with your email address and begin earning commissions from the product sales. If you have any problems, don’t hesitate to inquire the vendor! They will be happy to respond to your questions.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Advertisement

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 notia24.gr - All rights reserved

Χρησιμοποιώντας το notia24.gr και για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης σας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Το notia24.gr τηρεί τον κανονισμό της Ε.Ε. για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - GDPR. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο