Lifestyle

O Απόστολος Μελής επανέρχεται με ένα νέο ζεϊμπέκικο με τίτλο «Δέκα Χιλιάδες Σ’ αγαπώ»

Ο Απόστολος Μελής επανέρχεται με ένα νέο ζεϊμπέκικο με τίτλο «Δέκα Χιλιάδες Σ’ αγαπώ», σε μουσική Στέλιου Χαλβατζή και στίχους του Αντώνη Κωνσταντινίδη.

Επαγγελματίας τραγουδιστής-κιθαρίστας, με πτυχίο στη βυζαντινή μουσική και με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τη μουσική, ο Απόστολος Μελής είναι γνωστός στον χώρο της διασκέδασης από το 1998, με συμμετοχές σε τηλεοπτικούς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, έχοντας 4 ολοκληρωμένες δουλειές στη μέχρι τώρα πορεία του.

Ακούστε το τραγούδι «Δέκα Χιλιάδες Σ’ αγαπώ»


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΛΗΣ // Δέκα Χιλιάδες Σ' Αγαπώ  APOSTOLOS MELIS // Deka xiliades s' agapo

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα σε Αθήνα και επαρχία (Τόλης Βοσκόπουλος, Κατερίνα Κούκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντύπας κ. α) σε πίστες, καταστήματα εστίασης και μουσικές εκδηλώσεις. Έχει λάβει συμμετοχή σε τηλεοπτικά μουσικά reality. Το 2015 τον είδαμε στην ομάδα της Δ. Βανδή.
Βίντεο υπάρχουν διαθέσιμα στο YouTube από τη δισκογραφία του όπως και από ζωντανές εμφανίσεις.

Τα καλοκαίρια κάνει περιοδείες σε νησιά και επαρχία και λαμβάνει μέρος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου ολοκληρώνει και τον θερινό κύκλο του δίνοντας χώρο και χρόνο σε πρόβες για τις εμφανίσεις που θα ακολουθήσουν από τη νέα σεζόν.

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle