Lifestyle

Μενεγάκη για Μαραντίνη-Χρηστίδου: Κρατήστε αυτά που σας φέρνουν σε ρήξη μακριά από όλους μας

Η δικαστική διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου απασχολεί ξανά την επικαιρότητα.

Παρουσιαστές και παρουσιάστριες εκπομπών, κλήθηκαν να σχολιάσουν τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο «Πρωινό», όπου ο τραγουδιστής αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τη διατροφή, τα χρήματα που έχει πληρώσει στην πρώην σύζυγό του και τις διαρροές πληροφοριών για όσα αφορούν τα δικαστήρια.

Ακολούθησε και η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για τα παραπάνω, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, τονίζοντας: «Ξεκινάμε με ένα θέμα που χθες δεν το πιάσαμε καθόλου στην εκπομπή, είναι από τα θέματα που η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Αφορά σε δύο ανθρώπους πολύ αγαπητούς από την πλευρά της δουλειάς τους, μιλάω για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα ζευγάρι που εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι πια μαζί. Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, και ούτε και ήθελα να ξέρω τους λόγους που αυτό το ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί».

Δείτε το βίντεο 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csje2v7mmq6h)


«Θεωρώ ότι μέχρι ένα σημείο, οι αποφάσεις τους για το πώς θα το προχωρήσουν, δηλαδή τι να βγαίνει στη δημοσιότητα-δηλαδή το τίποτα- κατά τη γνώμη μου ήταν και πάρα πολύ σωστές. Υπάρχουν δύο παιδιά, αρκετά μεγάλα, και που δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα και οι δύο γονείς από εδώ και μπρος. Από χθες έχει δοθεί μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά έχει φωτίσει κάποια θέματα που αφορούν σε αυτούς τους δύο και το διαζύγιό τους. Πράγματα πολύ ιδιαίτερα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, είπε: «Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μία απάντηση. Μίλησα μαζί της. Θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής και να δούμε την απάντησή της. Κι αν ένα πράγμα από όλα που σήμερα έχουν συζητηθεί είναι, ότι με πολύ μεγάλη αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή του να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο που δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι: κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε… Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα… Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MME».

«Φαντάζομαι πώς θα αισθάνθηκε και η ίδια ακούγοντας να συζητιούνται οικονομικά πράγματα που αφορούν στο ζευγάρι, και δεν είναι για δημόσια συζήτηση, και ενώ δεν είναι καλό να βγαίνουν τέτοια έγγραφα –και κανείς μας δεν ξέρει ποτέ πώς είναι δυνατόν να διαρρέουν- που μόνο το ζευγάρι μπορεί να ξέρει… Κάθε φορά ό,τι κι αν ακούς, ακούς τα μισά. Τα οικονομικά δεν είναι ωραίο να συζητιούνται στην τηλεόραση, είναι πολύ άσχημο. Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε.

«Αυτό που συμβαίνει με ανθρώπους όπως είμαστε όλοι εμείς που είμαστε γνωστοί για κάτι που έχουμε κάνει, που πρέπει να ζεις το διαζύγιό σου παραπάνω από μία φορά, να ακούς και τα σχόλια του κάθε ανθρώπου που είναι δημόσια ή στο σπίτι του, είναι άλλο ένα βάρος που έρχεται πάνω στο πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζεις, που είναι τεράστιο» πρόσθεσε τέλος, η Ελένη Μενεγάκη για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle