Lifestyle

Γούντι Χάρελσον: Το νέο στοιχείο που αποκάλυψε και αυξάνει τις πιθανότητες να είναι αδέρφια με τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο Γούντι Χάρελσον έκανε μια νέα δήλωση που ενισχύει τη φημολογία που θέλει εκείνον και τον Μάθιου ΜακΚόναχι να είναι αδέρφια.

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί και φίλοι πρόσφατα αποκάλυψαν μια συζήτηση που είχαν με τη μητέρα του ΜακΚόναχι και τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πως μάλλον, είναι αδέρφια.

Όπως ανέφεραν, η μητέρα του μάλλον είχε σχέση με τον πατέρα του Χάρελσον, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όταν εκείνος κι η σύζυγός του έκαναν ένα «διάλειμμα» στον γάμο τους.

Σε νέα συνέντευξη του Χάρελσον στο Esquire, ισχυρίστηκε πως όταν γεννήθηκε ο Μάθιου ΜακΚόναχι το 1969, ο πατέρας του αρνήθηκε να συνοδεύσει τη μητέρα του στο νοσοκομείο για τον τοκετό.

«Της είπε “αυτός δεν είναι ο γιος μου” κι αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο μαζί της. Μάλιστα, ήξερα αυτή την λεπτομέρεια, χρόνια πριν η μητέρα του Μάθιου υπαινιχθεί πως είχε σχέση με τον πατέρα μου», εξηγεί ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις Χάρελσον 

Ο σταρ του «Zombieland» που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια κωμική σειρά με τον πιθανό αδελφό του που θα έχει κυριολεκτικά τον τίτλο «Brother From Another Mother» (Αδερφός από άλλη μάνα), αποκάλυψε πρόσφατα ότι πιστεύει πως υπάρχει πράγματι πιθανότητα να είναι συγγενείς με τον ΜακΚόναχι.

«Θα πω απλώς ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη» δήλωσε ο Χάρελσον στο «Late Show with Stephen Colbert» την Τρίτη 18 Απριλίου.

«Μιλήσαμε με τη νόμιμη μητέρα του Μάθιου, και μας ενημέρωσε μια φορά… Θέλω να πω, αυτό είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα, βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, ανέφερα κάτι για τύψεις. Και είπα: “Ξέρεις, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει”».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε, ότι η μητέρα του ΜακΚόναχι του είπε: «Ήξερα… τον πατέρα σου». Περιγράφοντας τη μεγάλη παύση μεταξύ των λέξεων ως «γεμάτη υπονοούμενα», ο Χάρελσον αναφέρθηκε στη χρονική στιγμή της γέννησης του ΜακΚόναχι, λέγοντας:

«Τη χρονιά της γέννησης του Μάθιου, εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ. Θέλουμε να πάμε για ένα [τεστ] DNA, αλλά για εκείνον είναι πολύ πιο μεγάλη υπόθεση. Θέλω να πω, αισθάνεται ότι χάνει τον πατέρα του. Αλλά εγώ του λέω, όχι, κερδίζεις έναν διαφορετικό πατέρα και έναν αδελφό».

Οι δηλώσεις ΜακΚόναχι

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο podcast «Let’s Talk Off Camera» και μίλησε για τη φιλική σχέση που τον συνδέει με τον συνάδελφό του.

«Το πού ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει αυτός ήταν πάντα μια θολή γραμμή και κομμάτι του “bromance” μας. Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Γούντι και τα δικά του με λένε θείο Μάθιου. Κι όταν τυχαίνει να κοιτάζουμε οικογενειακές φωτογραφίες μας, μας μπερδεύουν», δήλωσε αρχικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό που τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να είναι συγγενείς, ήταν μια συζήτηση που είχαν με τη μητέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Ήμασταν στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και καθόμασταν όλοι μαζί συζητώντας για το πόσο κοντά είναι οι οικογένειές μας. Γυρνάει η μαμά μου τότε, και λέει “Γούντι” ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου. Και το ήξερα ήταν βαρύ… με νόημα» εξήγησε.

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle